B-Day viert opening seizoen met BBQ of the year awards.

  • Geplaatst op

PERSBERICHT

B-Day viert opening seizoen met BBQ of the year awards.

 

Deze week is het zover de start van een nieuw nationaal moment B-Day de feestelijke opening van het BBQ seizoen. Op vrijdag 7 april worden de “BBQ-blogger, BBQ-book en BBQ-er of the year” bekend gemaakt tijdens de openingsparty bij Harlem BBQ. Een event voor genodigden uit de outdoor cooking wereld. Naast actuele onderzoeksresultaten over BBQ-beleving bij de Nederlandse consument worden de meest culinaire BBQ trends voor 2017 gedeeld. Harold Hamersma onthult de beste BBQ wijnen. Als laatste onderdeel voordat de B-Day party losbarst worden de BBQ-awards uitgereikt. Genomineerd in de verschillende categorieën zijn:

 

BBQ-book of the Year:

Smokey Goodness van Jord Althuizen

BBQ Bijbel van Julius Jaspers

Hete Kolen-het receptenboek van Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas

 

BBQ-blogger of the Year:

BBQ-NL (NOSKOS)

PitmasterX

de BBQ-Helden

 

BBQ-er of the Year:

Jeroen Hazebroek

Jord Althuizen

Gertjan Kiers

 

B-Day zal een jaarlijks evenement worden dat het BBQ seizoen op een feestelijke wijze opent. Naast kennisuitwisseling gaan we de hele avond volop genieten van bijzondere gerechten van de BBQ, bedacht en bereid door toppers als Ronald Kunis, Joeri Kruize, Danny Hovestad en de beste BBQ wijnen van Harold Hamersma. Barbecuen wordt steeds culinairder en daar willen we even bij stilstaan door personen die daar een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd een schouderklop te geven in de vorm van de BBQ-awards. Een Nederlandse ontwerper tekende voor de opvallende awards gemaakt van plaatstaal en een gewicht van ruim 3,5 kilo elk.

Op zaterdag 8 april kent B-Day een vervolg voor alle BBQ-liefhebbers. Harlem BBQ viert die dag de opening van het seizoen met een cook off wedstrijd van twaalf teams voor de lekkerste hamburger van Nederland. Tevens vinden er volop demonstraties en proeverijen plaats van 10.00 t/m 17.00 bij Harlem BBQ op de Oudeweg 101 in Haarlem.

 

 

Voor meer informatie:

Martijn Wesselink

martijn@200fahrenheit.nl

0615242729