Harlem BBQ - The BBQ Experience

( 0 items )
Winkelwagen is leeg..
Bekijk alle resultaten (0)
Geen producten gevonden...
  • Inloggen
  • Registreren
  • Mijn verlanglijst
  • Bestellen
  • Mijn account
    • Inloggen
    • Registreren
  • Mijn verlanglijst
  • Bestellen
Menu
  • Home
  • Kamado BBQ's
    • The Bastard
    • Kamado Joe
    • Grill Guru
    • Harlem BBQ Kamado
    • Primo Grill
    • Kamado Outlet
    • Inferno Kamado
  • De BBQ Gifts!
  • Kamado Accessoires
    • Bastard Accessoires
    • Primo Grill Accessoires
    • Kamado Accessoires
    • Grill Guru Accessoires
    • Gietijzer | Cast Iron
    • Witloft schorten
    • Thermometers
    • Kamado Tafels
    • Grate Goods
    • Wartmann
    • Pellet Grill Accessoires
    • BBQ Boeken | Kookboeken
    • Noskos
  • Houtskool | Rookhout | Pellets
    • houtskool
    • Axtschlag Barbecue Hout
    • Rookhout
    • Pellets
  • Masterclass
    • Masterclass April
    • Masterclass Mei
    • Masterclass Juni
    • Masterclass Juli
    • Masterclass Augustus
  • Pellet Grills
    • Green Mountain Grill
    • Traeger Grill
    • Grill Guru

Handboek Voor Perfecte Steak

/ Handboek Voor Perfecte Steak
Handboek Voor Perfecte Steak
  • Handboek Voor Perfecte Steak

Handboek Voor Perfecte Steak

€15,95

Incl. btw
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

Handboek voor de perfecte steakWat elke man moet weten over biefstuk bakken + 25 beroemde biefstukrecepten Door Marcus Polman Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je de perfecte steak? Waarop moet je letten bij de slager? Hoe krijg je een k

+ -
In winkelwagen
Zet op verlanglijst Toon in vergelijking
  • Informatie
Handboek voor de perfecte steak Wat elke man moet weten over biefstuk bakken + 25 beroemde biefstukrecepten Door Marcus Polman Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je de perfecte steak? Waarop moet je letten bij de slager? Hoe krijg je een knapperig goudbruin korstje? Wil je je steak rare, medium of well done? Hoe maak je een fraai ruitje in een vetgemarmerde Aberdeen Angus-rib eye van de grill? Wat is het verschil tussen de bereiding van een vuistdikke chateaubriand en die van een rosé gegaarde entrecote? Welke koekenpan gebruik je? Bak je het best in boter of in olijfolie? Wat is dry-aging eigenlijk? En hoe maak je nu zo’n ouderwets lekkere jus voor een biefstuk met witbrood? Vragen waarop het Handboek voor de perfecte steak definitieve antwoorden geeft. Journalist Marcus Polman (zelfverklaard carnitariër) ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, ecoboeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses in New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in Schotland tot een minislagerscursus uitbenen. Allemaal met één heilig doel: een antwoord vinden op de vraag hoe je de perfecte steak maakt. Inclusief 25 wereldberoemde recepten voor het maken van je eigen perfecte steak. Met de receptuur van klassieke sauzen als bearnaise en bordelaise. En niet te vergeten: de lekkerste eigengemaakte friet. Plus: wijntips van wijnschrijver Harold Hamersma. Wie dit boek leest, zal zijn steak nooit meer anders bereiden. Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok. Hij schrijft over eten en drinken in onder andere zijn eetrubriek in Esquire.
Masterclasses op de kamado BBQ
Unieke 30 dagen Kamado Omruilgarantie
Snelle levering of ophalen in Haarlem

Nieuwsbrief

iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking

Handige links

  • Contact
  • Disclaimer
  • Betaalmethoden
  • Openingstijden
  • De Kamado | Keramische BBQ
  • BBQ Workshop
  • BBQ Cursus
  • Garantie & Klachten
  • Levertijd & Verzendkosten
  • Wij zoeken stagiaires
  • Nieuwste producten
  • Merken
  • Aanbiedingen
  • Algemene voorwaarden
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Verzenden & Retourneren
  • Klantenservice
  • Sitemap
  • RSS-feed

Openingstijden

  • Maandag t/m Vrijdag: 09:00-17:00
  • Zaterdag: 10:00-17:00
  • Zondag: Gesloten

  • Oudeweg 101, 2031 CC Haarlem
    Keurmerk webwinkel
    authr-logo1
    authr-logo2
    authr-logo3
    • Oudeweg 101, 2031 CC Haarlem
    • info@harlembbq.nl
    • 023-2052252
    • Algemene voorwaarden
    • Privacy Policy
    • Sitemap

    Theme By - Powered by Lightspeed